RoSoftwareHouse

  

                                                    Cine suntem?


                                              

 


Infiintata în anul 2002, RoSoftwareHouse este specializată în dezvoltarea și implementarea de software dedicat, logistică și soluții de siguranță. Pentru a da un raspuns mai rapid nevoilor pietei, activitatea firmei RoSoftwareHouse se axeaza pe:

  • Solutii complete IT, dezvoltare și implementare de programe specifice;
  •  Software development – SQL databases, mobile solutions, Wireless communications (GSM, GPRS si Wireless LAN);
  • Servicii de consultanta și logistica de un inalt nivel profesional.

                                          

                                       Cum va putem ajuta

 

SISTEME DE SECURITATE INTEGRATE

Asigurăm instalare și întreținere pentru toată gamă de sisteme de securitate în toată țara și pentru orice fel de obiective : unități financiar-bancare, instituții de interes public (gări, autogări, primării, școli, grădinițe), cazinouri, case de schimb valutar și amanet, magazine de bijuterii, magazine de produse electronice și computere, casierii, magazine comerciale, stații de comercializare a produselor petroliere, farmacii, mijloace de transport în comun, obiective rezidențiale etc.
Avem o experiență vastă în toate aceste obiective, clienții noștri fiind de la persoane fizice până la societăți comerciale și instituții de interes public.

Cu ajutorul personalului nostru realizăm lucrări eficiente și asigurăm afacerea dumneavoastră .

DEZVOLTARE SOFTWARE ERP 

Integrează module specifice pentru fiecare arie distincta de activitate a organizației (exemplu agricultura, producție, automotive, transport, abatorizare-tranșare, ferme animale – spor greutate) și module comune cu funcționalități complete in domeniul evidentei financiar contabile, a gestionarii resurselor umane (calculul salariilor și managementul informațiilor referitoare la personal) precum și in evidenta stocurilor, furnizorilor, a plaților si încasărilor.

Permite integrarea evidentei financiar contabile in cadrul operațiilor curente (intrări,ieșiri, încasări, plați) prin generarea automata a notelor contabile astfel eficienta utilizării sistemului este maxima concomitent cu o informare in timp real asupra situației organizației din punct de vedere al situației economico – financiare.

Alocă la fiecare venit sau cheltuială pe centre de cost (departamente) astfel încât managementul să beneficieze de o oglindă reală a performantei organizației pe sectoare de activitate.

Rulează într-o arhitectura client server, este optimizat pentru volume mari de date și lucrul in rețea.

 AUTOMATIZARI SI INSTALATII ELECTRICE

STATII ITP

GPS 

                                          DATE DE CONTACT


Str.Iancu Jianu nr.14, bl.11, sc.1, ap.3 Craiova,

Cod Postal 200 143, Judet Dolj

Tel: 0251 413 659

web@softwarehouse.ro

 


Postări populare de pe acest blog

Trotineta electrica - brand Inokim Myway, Razor, Freewheel, Airwheel, Xplorer, Smart Balance, Balance Wheel - cumpara acum

Impozitarea din oficiu a persoanelor fizice

OMFP 147/2019 - Norme inchidere exercitiu bugetar 2018